De Arbeidsrechtadvocaten zijn er voor jou!

Wij zijn er volledig en uitsluitend voor jou, als je als werknemer te horen hebt gekregen dat je ontslagen wordt.

Grote kans dat jij nog niet eerder persoonlijk met ontslag te maken hebt gekregen. Dan komt er ineens veel over je heen. Vragen over hoe je moet reageren, goedbedoelde adviezen van vrienden en familie, onzekerheid over de toekomst. Ga er maar aan staan. Ontslag wordt niet voor niets gezien als één van de life events.

In die moeilijke tijd zijn wij er voor jou, niet alleen als steun en toeverlaat. Wij luisteren naar jouw persoonlijke verhaal, analyseren jouw situatie, adviseren jou over jouw rechtspositie en als je dat wil nemen we de onderhandelingen over. In veel gevallen zit je daar niet zelf op te wachten én wij hebben de ervaring om die maximale vertrekregeling voor elkaar te krijgen.

Grote kans dat jij nog niet eerder persoonlijk met ontslag te maken hebt gekregen. Dan komt er ineens veel over je heen.

Het ontslag kan zijn grondslag vinden in verschillende redenen. Op onze website vind je daar meer informatie over, zoals bijvoorbeeld over:

Elke situatie is uniek, dus ook die van jou. We maken graag kennis in een eerste gratis telefonische intake, maar je kan ook een bericht via het contactformulier opnemen, dan nemen we binnen 24 uur contact met jou op.

Wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.