Advocaat Arbeidsrecht in heel Nederland

Ons streven is om voor jou, en alle werknemers die te maken krijgen met een ontslag, maximaal resultaat uit je ontslagzaak te halen.

Vanuit dit gezamenlijke doel is www.dearbeidsrechtadvocaten.nl ontstaan. Met deze website willen we zoveel mogelijk werknemers bereiken die te maken krijgen met ontslag zodat we ze de specialistische hulp kunnen bieden die ze nodig hebben.

De Arbeidsrechtadvocaten is een initiatief van gedreven ontslagspecialisten, werkzaam bij Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs.

de-arbeidsrechtadvocaten-teamfoto

Maak kennis met het team

Het team van De Arbeidsrechtadvocaten bestaat uit Daniel Maats, Jitte Rickli en Evelyne Hof. Neem direct contact met ons op!

Waarom kiezen voor De Arbeidsrechtadvocaten?

Door onze focus op werknemers en ontslag hebben wij veel ervaring waar jij van profiteert als je ons inschakelt. Het is alleen jouw belang dat telt.

  • Snel contact > wij zijn telefonisch of digitaal te bereiken
  • Alleen voor werknemers > wij focussen ons uitsluitend op jouw belang
  • Gratis consult > we starten met een gratis telefonisch consult
  • De kosten worden in de meeste zaken betaald door de werkgever

Kosten

De kosten van het inschakelen van De Arbeidsrechtadvocaten worden vrijwel altijd door de werkgever vergoed.

De meeste zaken worden gesloten middels een vaststellingsovereenkomst. In dat geval betaalt de werkgever vrijwel altijd de advocaatkosten. Ook is het mogelijk om kosten uit de bruto ontslagvergoeding te laten betalen: dit is een netto voordeel voor de werkemer.

Ons specialisme kost je dus meestal niets. Heb je te maken met ontslag? Dan komen wij graag met je in contact. Bel dus gerust voor een gratis telefonisch advies.

Pakket - Ontslag na twee jaar ziekte

Als jouw werkgever jou na twee jaar ziekte ontslaat, dan heb jij waarschijnlijk recht op een transitievergoeding. Deze vergoeding kan hoog oplopen. Wij zorgen ervoor dat jij krijgt waar jij recht op hebt. Voor een bedrag van € 250,- inclusief btw beoordelen wij de relevante stukken, berekenen we de transitievergoeding en controleren wij de vaststellingsovereenkomst. Zo loop jij geen onnodige risico's. Wij beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van ontslagrecht en zijn altijd op korte termijn beschikbaar om jou bij te staan. Neem nu contact op.

Pakket – Contract niet verlengd

Als jouw werkgever jouw tijdelijke contract niet verlengd, dan heb jij recht op een transitievergoeding. Voor een bedrag van € 150,- inclusief btw beoordelen wij de relevante stukken, berekenen we de transitievergoeding en schrijven wij jouw werkgever aan, zodat jij de vergoeding ontvangt waar jij recht op hebt. Wij beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van ontslagrecht en zijn altijd op korte termijn beschikbaar om jou bij te staan. Neem nu contact op.

Wilt u hier meer informatie over?
Neem dan contact met ons op.